تدوین کتاب بین المللی در حوزه مهندسی برق با مشارکت عضو هیئت علمی دانشگاه علم و فرهنگ

مشارکت عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه علم و فرهنگ در تدوین کتاب بین المللی کتاب“Futuristic Trends in Electrical Engineering” حاصل تلاش دکتر عبدالحسین رضایی عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق و جمعی از نویسندگان بین الملل است که توسط انتشارات Iterative International Publishers (IIP) منتشر و روانه بازار کتاب شده است.
هدف از تدوین این کتاب ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی برای آشنائی محققان و متخصصان از دانشگاه و صنعت با سیستم‌ها و تکنیک‌های اخیر در زمینه مهندسی برق است.
در این کتاب آینده حوزه کاری مهندسی برق از دیدگاه نویسندگان ارائه شده است. این کتاب شامل 8 بخش است و مطالب آن در 21 فصل به خواننده ارائه شده است.
علاقه مندان برای دسترسی به این کتاب می توانند اینجا کلیک کنید.