برگزاری دوازدهمین جلسه کمیته اخلاق در پژوهش

دوازدهمین جلسه کمیته اخلاق در پژوهش به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ، پس از تشکیل کمیته اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی با حضور اعضا ، شنبه 8 اردیبهشت ماه 1403 برگزار شد.
در این جلسه 7 پرونده ارجاعی از دانشگاه علم و هنر یزد، 2 پرونده از پژوهشگاه رویان و 1 مورد از پرونده‌های مربوط به پژوهشگران دانشگاه علم و فرهنگ جهت اخذ کد اخلاق مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت و برای 8 مورد کد اخلاق صادر شد.
بررسی ملاحظات اخلاقی در پژوهش، صدور کد اخلاق، آموزش استادان و دانشجویان در حوزه اخلاق در پژوهش و بررسی تخلفات پژوهشی از جمله مهمترین وظایف این کمیته است که از بدو شروع فعالیت این کمیته تا کنون بالغ بر 50 مورد کد اخلاق صادر شده است.
گفتنی است؛ مشخصات کمیته، اعتبارنامه، اعضا و مصوبات کمیته اخلاق در پژوهش دانشگاه علم و فرهنگ در سامانه ملی اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی به در این آدرس قابل مشاهده است.