در رویداد بین‌المللی یک ایده یک دنیا (1i1w): دانشجوی مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ موفق به کسب مدال برنز شد

در رویداد رقابتی بین‌المللی اختراع، نوآوری، کارآفرینی و استارت آپ تحت عنوان یک ایده یک دنیا (1i1w) که در کشور ترکیه برگزار شد، در بخش هوش مصنوعی، ابراهیم فرد منفرد از دانشجویان مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ موفق به کسب مدال برنز شد.
دراین مسابقه بیش از 273 ایده و طرح نوآورانه با حضور ۲۴ تیم از سراسر دنیا شامل ایران، ترکیه، کانادا، آمریکا، امارت متحده عربی، اردن، چین، ماکائو، اندونزی، قزاقستان، کره جنوبی، قطر، لهستان، مالزی، رومانی، سودان، ویتنام، فیلیپین، تایلند، آذربایجان هلند، اسپانیا و فرانسه در 10 بخش مختلف از جمله پزشکی، کشاورزی و هوش مصنوعی به رقابت علمی پرداختند.

خانواده علم و فرهنگ این موفقیت را تبریک می‌گوید و آرزومند موفقیت‌های بیشتری در کلیه مراحل زندگیتان هستیم.