بازدید دانشجویان رشته حقوق از کانون اصلاح و تربیت تهران

دانشجویان رشته حقوق دانشگاه علم و فرهنگ به همت انجمن علمی – دانشجویی حقوق، از کانون اصلاح و تربیت تهران یکشنبه ۱۳ خردادماه بازدید کردند.
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، دانشجویان رشته حقوق دانشگاه علم و فرهنگ با همراهی دکتر محمد متین پارسا مدرس گروه حقوق این دانشگاه، ضمن گفتگو با کارشناسان این مرکز و آشنایی با مواد قانونی مربوط به‌تناسب جرم و مجازات که برای نگهداری نوجوانان در کانون اصلاح و تربیت وجود دارد از این مرکز بازدید کردند و با آمار و تعداد مددجویان، مجموعه اقدامات انجام‌شده، امکانات و رویکردهای مرتبط با این مجموعه آشنا شدند.
 همچنین دانشجویان از بخش‌های مربوط به فعالیت ورزشی، آمفی‌تئاتر و بخش‌های آموزشی این مرکز نیز بازدید کردند.
 گفتنی است «کانون اصلاح و تربیت» مرکزی برای نگهداری، اصلاح و تربیت و تهذیب اطفال غیربالغ و بزهکار یا بزهکارانی که کمتر از هجده سال تمام سن داشته باشند، است که برحسب مقررات قانون دادگاه اطفال مصوب ۱۳۳۸، نگهداری این افراد به کانون اصلاح و تربیت سپرده می‌شود.