شرایط پذیرش دانشجوی میهمان در دوره تابستان سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۲

به اطلاع دانشجویان دوره‎های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته متقاضی میهمانی می‏ رساند؛ دانشگاه علم و فرهنگ در دوره تابستان سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۲ دروس عمومی را چارچوب زیر ارائه می‌کند.
 ۱- ثبت‏ نام (انتخاب واحد) دوره تابستان سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۲، از روز چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۷ تا پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۸ از طریق سامانه جامع آموزشی دانشگاه علم و فرهنگ (سامانه گلستان) به‌صورت الکترونیکی (اینترنتی) انجام خواهد شد.
 ۲- تمامی کلاس‏ها از ساعت ۷ تا ۱۳ به‌صورت حضوری تشکیل می ‏شود.
 ۳- امتحانات پایان دوره تمامی دروس در بازه زمانی ۱۰/۰۶/۱۴۰۳ تا ۱۳/۰۶/۱۴۰۳ به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.
 ۴- حداکثر مهلت بارگذاری نامه موافقت با میهمانی دانشگاه/مؤسسه مبدأ، تاریخ ۲۳/۰۴/۱۴۰۳ خواهد بود.
 ۵- بارگذاری نامه موافقت دانشگاه / مؤسسه مبدأ و ثبت‏نام (انتخاب واحد) از طریق نشانی edu.usc.ac.ir انجام شود. ضمناً نحوه ثبت ‏نام و بارگذاری مدارک در صفحه اصلی سامانه جامع آموزشی دانشگاه (سامانه گلستان) درج گردیده است.
 ۶- میزان شهریه طبق مقررات (نصف شهریه ثابت و تمام شهریه متغیر) دریافت می‏شود. در صورت ثبت‏نام و به حدنصاب رسیدن تعداد دانشجویان، شهریه واریز شده به‌هیچ‌وجه قابل‌استرداد نیست.
 ۷- درصورتی‌که درس یا دروس به علت نرسیدن به حدنصاب لازم از سوی آموزش حذف شود، شهریه پرداختی به دانشجو مسترد می‏گردد و در سایر موارد مانند عدم مراجعه، انصراف و حذف درس انتخاب شده، شهریه به‌هیچ‌وجه عودت داده نمی‏شود.
 ۸- اخذ دروس با تداخل زمانی کلاس یا تداخل امتحان امکان‏پذیر نیست.
 ۹- مسئولیت عواقب ناشی از عدم رعایت پیش‏نیازی دروس و موارد فوق، به عهده شخص دانشجو است.
 ۱۰- در دوره تابستان، حذف و اضافه وجود ندارد.