بازدید دانشجویان علم و فرهنگ از شرکت تولیدکننده پیچ و اتصالات صنعتی

دانشجویان رشته مهندسی مکانیک دانشگاه علم و فرهنگ، پیرو سلسله بازدیدهای علمی دانشجویان که به همت معاونت پژوهش و فناوری (دفتر همکاری‌های علمی و ارتباط با صنعت و جامعه) برگزار می‌شود، روز چهارشنبه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۳ از شرکت ایران توحید تولیدکننده پیچ و اتصالات صنعتی بازدید کردند.
 در این بازدید مهندس اسماعیلی به نمایندگی از شرکت ایران توحید به تشریح خدمات و فعالیت‌های این شرکت پرداخت. در این بازدید کارگاه آموزشی ۲ ساعته با موضوع ساخت پیچ و مهره‌های صنعتی و ساختمانی نیز برگزار شد.
در ادامه این برنامه یک‌روزه دانشجویان از قسمت‌های مختلف کارخانه شامل آزمایشگاه، کوره، دستگاه‌های پرس سردوگرم، دستگاه‌های بسته‌بندی و انبار بازدید کردند و به دانشجویان به‌رسم یادبود هدایایی اهدا گردید. گفتنی است، کلیه هزینه‌های این بازدید علمی با حمایت مادی و معنوی شرکت ایران توحید صورت پذیرفت.