در قالب نوزدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر: بازدید دانشجویان مهندسی برق از نیروگاه خورشیدی تابان پاسارگاد شهر دامغان

دانشجویان مهندسی برق دانشگاه علم و فرهنگ در قالب نوزدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر از نیروگاه خورشیدی تابان پاسارگاد در شهر دامغان به همت انجمن علمی – دانشجویی مهندسی برق، چهارشنبه ۳۰ خردادماه ۱۴۰۳ بازدید کردند.
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این بازدید به سرپرستی و راهنمایی علمی و تخصصی دکتر راضیه‌السادات اخوت و دکتر محمد آراسته از استادان گروه مهندسی برق دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد و دانشجویان با نیروگاه‌های خورشیدی و عملکردهای آن آشنا شدند.
ارائه توضیحات از سوی مدیریت نیروگاه خورشیدی تابان پاسارگاد در خصوص تاریخچه، عملکرد و ظرفیت نیروگاه از بخش‌های دیگر این اردوی علمی و فرهنگی بود. در این اردو، دانشجویان از اتاق‌های کنترل، سیستم ربات اتوماتیک شستشوی پنل‌ها و اینورترها بازدید کردند.
 گفتنی است این نیروگاه در دوفاز ۲ و ۸ مگاواتی در یک زمین به مساحت ۲۰ هکتار احداث شده است که سالانه ۱۸ میلیون کیلووات‌ساعت به برق کشور اضافه می‌کند و با استفاده هم‌زمان از پنل‌های بایفیشیال و سامانه ردیاب خورشیدی در ماه‌های گرم سال، نسبت به نیروگاه‌های مشابه ۴۰درصد بیشتر انرژی تولید می‌کند.