در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۱ و ۲۲ تیرماه برگزار می شود: ماراتن کنکور به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ

دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان حوزه برتر اجرای آزمون های سراسری، میزبان داوطلبان نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ شد.
نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۱ و ۲۲ تیرماه برگزار می‌شود. آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز پنجشنبه و آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی بعدازظهر روز پنجشنبه ۲۱ تیرماه و آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز جمعه ۲۲ تیرماه برگزار می‌شود.
فرآیند برگزاری آزمون صبح‌ها رأس ساعت ۸:۰۰ (هشت) و بعدازظهر ساعت ۱۴:۳۰ (دو و نیم بعد از ظهر) آغاز می‌شود و دربِ حوزه‌های امتحانی به ترتیب رأس‌ ساعت‌ ۷:۳۰ صبح و ۱۴:۰۰ (دو بعدازظهر) بسته خواهد شد. لذا از ورود داوطلبان پس از بسته شدن دربِ حوزه‌های امتحانی ممانعت بعمل خواهد آمد.