چاپ مقاله بین‌المللی عضو هیئت علمی دانشگاه علم و فرهنگ در مجله Social Network Analysis and Mining

مقاله دکتر علیرضا رضوانیان عضو هیئت‌علمی گروه مهندسی کامپیوتر با همکاری مشترک دکتر سید مهدی وحیدی پور عضو هیئت‌علمی دانشگاه کاشان و همکار بین‌المللی دکتر سارا جلالی از دانشگاه سیراکیوس نیویورک با عنوان: “A spanning tree approach to social network sampling with degree constraints” در مجله بین‌المللی “Social Network Analysis and Mining” از انتشارات Springer Nature با نمایه WoS(ISI)با ضریب تأثیر ۲.۸ و در جایگاه Q۲ به چاپ رسید.
 در این مقاله، با اشاره به حجم بالای اطلاعات در شبکه‌های اجتماعی آنلاین و محدودیت‌های فنی که امکان استخراج کلیه داده‌های موجود در یک شبکه وجود ندارد، از نمونه‌برداری برای تخمین پارامترها و معیارهای شبکه در مقیاس بزرگ به‌عنوان راه‌حلی برای حل این مسئله، یاد شده است.
در راستای مجموعه فعالیت‌های پژوهشی آزمایشگاه محاسبات نرم در حوزه تحلیل شبکه، در این مقاله ابتدا یک الگوریتم نمونه‌برداری مبتنی بر درخت پوشای کمینه پیشنهاد شده است و پس از بررسی نتایج اولیه، نسخه بهبود یافته از الگوریتم نمونه‌برداری با دو نسخه مختلف؛ بر اساس درخت پوشای کمینه با محدودیت درجه کامل و سپس درخت پوشای کمینه با محدودیت درجه جزئی پیشنهاد شد. در نهایت در مجموعه شبیه‌سازی‌های انجام شده در قالب ۷ آزمایش مختلف، ۲ الگوریتم پیشنهادی جدید با ۵ الگوریتم پایه، ۳ الگوریتم قبلی از همین نویسندگان و ۲ الگوریتم موفق اخیر مورد مقایسه قرار گرفته است که تحلیل نتایج بر اساس ۵ معیار مختلف حاکی از موفقیت الگوریتم در محیط شبیه‌سازی و قابلیت تعمیم در واقعت برای تحلیل شبکه است.
 برای مطالعه بیشتر اینجا کلیک کنید.