در هجدهمین همایش ملی و دوازدهمین جشنواره نظام پیشنهادها» مطرح شد: فرهنگ‌ پذیرش پیشنهاد و مشارکت را بیاموزیم

مرکز توسعه سرمایه انسانی سازمان جهاد دانشگاهی تهران «هجدهمین همایش ملی و دوازدهمین جشنواره نظام پیشنهادها» را با همکاری دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی و سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی دولتی و خصوصی امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن‌ماه در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار کرد.
 رئیس دانشگاه علم و فرهنگ در همایش ملی نظام پیشنهادها که امروز در دانشگاه علم و فرهنگ آغاز به کارکرد، گفت: دانشگاه علم و فرهنگ، وابسته به جهاد دانشگاهی، با ۹ هزار دانشجو و ۷۰۰ عضو هیئت‌علمی و مدرس، یکی از مراکز علمی پیشرو در کشور به شمار می‌آید.
 وی در ادامه خاطرنشان کرد: دانشگاه علم و فرهنگ در نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی عملکردی درخشان داشته و در رتبه‌بندی جهانی تایمز، این دانشگاه موفق به کسب رتبه ۵ ایران شده است.
 دکتر مهدی باصولی همچنین عنوان کرد: یکی از افتخارات ما در دانشگاه علم و فرهنگ اتصال به پژوهشکده و پژوهشگاه‌های جهاد دانشگاهی است.
 وی اظهار کرد: برگزاری چندین دوره پیاپی یک همایش نشان‌دهنده انتخاب صحیح هدف و پیمودن مسیر درست است. به همین دلیل، به برگزارکنندگان این همایش تبریک می‌گویم و امیدوارم این مسیر با پویایی ادامه یابد؛ چرا که در غیر این صورت، دچار توقف و رکود خواهد شد.
 رئیس دانشگاه علم و فرهنگ با تأکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی در نظام پیشنهادها گفت: علاوه بر زیرساخت‌ها، فرایندها و ساختارها، آنچه بیش از همه اهمیت دارد، پذیرش ذهنی در میان ارکان یک سازمان است. تا زمانی که فرهنگ‌پذیرش پیشنهاد و مشارکت در سازمان نهادینه نشود، این نظام شکل نخواهد گرفت.
وی افزود: نظام پیشنهادها زمانی به موفقیت می‌رسد که یاد بگیریم گفت‌وگو کنیم؛ چراکه بدون تعامل و تبادل نظر، اجرای مؤثر این نظام ممکن نخواهد بود.
 باصولی در پایان با ابراز امیدواری از حضور پرشور دست‌اندرکاران در این همایش گفت: امیدوارم با حضور ارزشمند همکارانم، دستاوردهای مؤثری برای نظام اداری کشور رقم بخورد .
 

گفتنی است، هدف از برگزاری این دوره از همایش و جشنواره توسعه نظام پیشنهادها و تحقق «جهش سازمانی با مشارکت کارکنان» اعلام شده است.
 نظام پیشنهادها، فرصت‌ها، چالش‌ها و تعالی سازمانی، نظام پیشنهادهای هوشمند، رویکردی نوین برای بهبود تجربه کاری تأثیر هوش مصنوعی در اثربخشی نظام پیشنهادها، تأثیر جبران خدمات در توسعه نظام پیشنهادها، نظام پیشنهادها؛ ارتقای سرمایه انسانی و انگیزش و رابطه سبک رهبری سازمانی و توسعه نظام پیشنهادها از محورهای این همایش است.
 همچنین از دیگر محورهای هجدهمین همایش ملی نظام پیشنهادها، می‌توان به فرهنگ‌سازمانی، نظام پیشنهادها و پویایی سازمانی، تأثیر فناوری اطلاعات و فضای مجازی در توسعه نظام پیشنهادها، شایستگی سرمایه انسانی و تأثیر آن در اثربخشی نظام پیشنهادها، تأثیر هم‌راستایی استراتژی سازمان با استراتژی توسعه نظام پیشنهادها و نظام پیشنهادها و سکوت سازمانی اشاره کرد.
 در دوازدهمین جشنواره نظام پیشنهادها که هم‌زمان با همایش برگزار خواهد شد، سازمان‌ها و نفرات برتر بخش جشنواره معرفی و تقدیر خواهند شد.
 در این دوره از جشنواره ۴۶ دستگاه اجرایی کشوری متشکل از ۴۰ شرکت، یک بانک، یک وزارتخانه یک دانشگاه و سه سازمان کشوری در بخش سازمان برتر حضور یافته و با یکدیگر رقابت می‌کنند.
 حدود ۳۵۰ نفر از کارکنان دستگاه‌های اجرایی کشور در همایش حضور دارند و سخنرانی و مقالات علمی ارائه می‌کنند.
 در دوره اخیر ۱۰۰ نفر از دبیران نظام پیشنهادهای جهادهای دانشگاهی کشور حضور دارند.

دکمه بازگشت به بالا