به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ: روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود

گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با شعار «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت»به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ و باهمکاری جهاددانشگاهی، معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸.۳۰ الی ۱۲.۳۰ برگزار می‌‌شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۴ با شعار محوری برای استفاده از نوآوری و خلاقیت برای نیل به توسعه پایدار، فرصتی است برای کشف اینکه چگونه مدیریت دارایی‌‌های فکری راه حل‌‌های خلاقانه، فناورانه و نوآورانه‌‌ای را که برای ساختن آینده جمعی همه ما و فایق آمدن بر چالش‌‌های چند وجهی بسیار حیاتی هستند، تشویق و تقویت کند و از همه ابزارهای موجود، به ویژه نوآوری و مالکیت فکری برای دستیابی به آینده ای پایدار برای همه و در همه جا استفاده شود.
روز جهانی مالکیت فکری سال جاری، با شعار «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» نقش اساسی دارایی‌های فکری، نوآوری و خلاقیت در دستیابی به اهداف توسعه پایدار برای منافع فراگیر را برجسته می‌کند. نهادهای سیاست گذار و مجری با همراهی ذینفعان کلیدی در سراسر کشور بر آن شده‌‌اند تا در سالی که مزین به مفهوم پربرکت مشارکت است با هم‌‌افزایی و مشارکت بخش خصوصی در تعاملی مثبت و به نفع عموم جامعه همکاری کنند، تا یک سیستم مالکیت فکری متعادل، موثر و فراگیر ایجاد نمایند که نوآوری و خلاقیت را به نفع همه و در همه جا تشویق می‌کند و به آن ارزش می بخشد.

علاقه مندان می توانند برای شرکت در این رویداد که شامل روایت تجربه زیسته نوآوران، رونمایی از برنامه‌‌های جدید مالکیت فکری و نمایشگاه جنبی از شرکت‌‌های دانش بنیان و خلاق و بهره‌‌گیری از برنامه مسیر خدمت برای ارائه مشاوره در این حیطه می‌شود، از طریق این لینک اعلام حضور کنند.

گفتنی است، در این مسیر نهادهای دیگری مانند پارک علوم و فناوری‌‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی، صدا و سیمای جمهوری اسلامی، پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی، دانشگاه علوم پزشکی ایران، وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ستاد توسعه فناوری‌‌های نرم و فرهنگی و صندوق پژوهش و فناوری خلاق و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور  نیز همراه هستند.