آغاز انتخابات شورا‌های مرکزی انجمن های علمی – دانشجویی و کانون‌های فرهنگی – هنری

انتخابات شورا‌های مرکزی انجمن های علمی – دانشجویی و کانون‌های فرهنگی – هنری از امروز شنبه ۱۴ مهر آغاز شده و تا روز چهارشنبه ۱۸ مهرماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، دانشجویان می‌توانند با رعایت مهلت درنظرگرفته‌شده از طریق سامانه گلستان (قسمت ارزشیابی این سامانه) برای رأی‌دادن به شرکت‌کنندگان مدنظر خود برای شورا‌های مرکزی انجمنهای علمی – دانشجویی و کانون‌های فرهنگی – هنری اقدام کنند. لازم به ذکر است که در انتخابات انجمنهای علمی – دانشجویی، دانشجویان فقط مجاز به رأی‌دادن به داوطلبان رشته‌های خود هستند، ولی در انتخابات کانون‌های فرهنگی – هنری، دانشجویان می‌توانند به داوطلبان همه کانون‌های فرهنگی – هنری رأی بدهند.
گفتنی است، درمورد کانون فرهنگی و هنری ملل (ویژه دانشجویان غیرایرانی)، فقط دانشجویان غیرایرانی و بین‌المللی دانشگاه می‌توانند به داوطلبان شورای مرکزی این کانون رأی بدهند.
🔹دانشجویان می‌توانند در صورت مواجهه با هرگونه مشکل یا پرسش با شماره ۴۴۲۵۲۰۴۱ داخلی ۶۲۱ خانم ملک‌زاده، کارشناس اداره انجمن ها و کانون‌ها تماس بگیرند.
راهنمای تصویری شرکت در انتخابات از طریق این لینک در دسترس است.