در آیین معارفه دانشجویان نو ورودی مقطع کارشناسی ۱۴۰۳ عنوان شد: دوران دانشجویی راهی برای ساختن آینده

 آیین معارفه دانشجویان نو ورودی مقطع کارشناسی ۱۴۰۳ با حضور دکتر مهدی باصولی رئیس دانشگاه علم و فرهنگ و دکتر منوچهر جهانیان معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، دکتر عادل تقوی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع، دکتر علی سعد اله معاون پژوهش و فناوری، دکتر مجید نجارزاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر سهیل دادخواه رئیس بنیاد توسعه کسب‌وکار و سخنرانی دکتر مهدی دوایی متخصص تعلیم‌وتربیت، عضو هیئت‌علمی دانشگاه و پژوهشگر علوم‌شناختی امروز ۱۲ آذرماه در سالن همایش‌های دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمد گویی به دانشجویان به خانواده علم و فرهنگ خاطرنشان کرد: دانشگاه علم و فرهنگ با حدود ۹ هزار دانشجو، هزار استاد عضو هیئت‌علمی و مدعو و کارکنان و حدود ۲۳ هزار نفر فارغ‌التحصیل، خانواده دانشگاه علم و فرهنگ را تشکیل می‌دهند.
وی با تأکید بر اهمیت دوران دانشجویی افزود: اگر فرصتی برای بازگشت به دوران کارشناسی داشتم، از فرصت‌های آن دوره بهتر استفاده می‌کردم. امیدوارم شما دانشجویان از این سال‌ها و فرصت‌ها به‌خوبی بهره‌مند شوید.
قدر خودتان را بدانید
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه در ادامه ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان برای پذیرفته‌شدن در برترین دانشگاه غیرانتفاعی کشور، گفت: قدر خودتان را بدانید، این روزها و سال‌ها بهترین دوران دانشجویی است و امیدوارم به بهترین شکل از آن استفاده کنید.
دکتر جهانیان افزود: پذیرفته‌شدن در دانشگاه علم و فرهنگ، فرصتی ارزشمند است. این دانشگاه با حضور برترین اساتید و دانشجویان، محیطی مناسب برای پیشرفت فراهم کرده است.
وی تأکید کرد: یکی از حوزه‌های شاخص معاونت فرهنگی، اجتماعی این دانشگاه تشکیل باشگاه دانشجویان علم و فرهنگ و علاوه‌برآن بیش از ۵۰ انجمن علمی و دانشجویی و کانون‌های فرهنگی هنری است که در کنار مباحث علمی و آموزشی بسترهایی را فراهم کرده‌اند تا شما بر اساس توانمندی‌ها، خلاقیت‌ها و نوآوری‌هایی که در حوزه‌های فرهنگی و هنری دارید با مشارکت و همراهی انجمن‌ها بروز و ظهور پیدا کند تا تجربیات موفقی را همراه مباحث علمی کسب کنید.
دانشگاه علم و فرهنگ در کیفیت آموزش سرآمد است
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی در این مراسم راهیابی دانشجویان به دانشگاه علم و فرهنگ تبرک گفت و خاطرنشان کرد: این دانشگاه در کیفیت آموزشی سرآمد است و دانش‌آموختگان آن افتخارآفرین بوده‌اند.
دکتر مجید نجارزاده، در خصوص تقویم آموزشی، بازه ثبت‌نام، بازه حذف و اضافه و آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های آموزشی نکات بسیار مهمی را اشاره کرد و گفت: به دانشجویان توصیه می‌گردد طبق برنامه‌ریزی‌هایی که هر دانشکده و گروه برای هر رشته انجام داده، پیش بروند تا با مشکلی در آینده روبه‌رو نشوند.
به دنبال ارائه بهترین خدمات هستیم
معاون پشتیبانی و مدیریت منابع در ادامه به تشریح این معاونت پرداخت و گفت: امیدواریم بتوانیم در این معاونت بهترین خدمات را به دانشجویان ارائه دهیم.
دکتر عادل تقوی عنوان کرد: در این حوزه، پشتیبانی از شما دانشجویان در ادارات مختلف زیر مجموعه این معاونت برعهده ماست و همچنین در حوزه رفاهی، فضاسازی و امکانات و موضوعات زیرساختی هر خدمتی نیاز هست، برعهده این حوزه است.
مسئله‌محور شدن فعالیت‌های پژوهشی مهم است
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ همچنین افزود: دانشجو به معنای کسی است که در جستجوی دانش است؛ بنابراین شما دانشجو هستید و باید به دنبال کسب دانش باشید.
وی افزود: توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های پژوهشی، مسئله‌محور شدن فعالیت‌های پژوهشی، افزایش درآمدهای پژوهشی دانشگاه و اعضای هیئت‌علمی، شناخته‌شدن در مجامع علمی ملی و بین‌المللی از سیاست‌های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ است.
دکتر علی سعد اله همچنین به رتبه‌های بین‌المللی دانشگاه، فرصت ایجاد شده برای ارتباط بین صنعت و دانشگاه، کتابخانه و دیگر موضوعات مربوط به معاونت پژوهشی توضیحاتی را ارائه داد.

در بخش دیگری از مراسم، دکتر سهیل دادخواه، رئیس بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه، به تشریح فعالیت‌های این بنیاد پرداخت و گفت: دانشجویان می‌توانند با بهره‌گیری از خدمات بنیاد، ارتباط موثری با بخش‌های مختلف صنعت و کسب‌وکار برقرار کنند.
همچنین دکتر مهدی دوایی پژوهشگر علوم‌شناختی سخنران این مراسم، به موضوع «هویت موفق» پرداخت. وی در این بخش با دانشجویان به گفتگو نشست و توصیه‌هایی ارزشمند در زمینه شکل‌دهی به هویت فردی و اجتماعی ارائه کرد.
 
 گفتنی است، این مراسم با تقدیر از دانشجویان ورودی برتر مقطع کارشناسی ۱۴۰۳ و ثبت عکس یادبود به پایان رسید.
 
اسامی ورودی‌های برتر مقطع کارشناسی ۱۴۰۳
 * نازنین زهرا رضایی (دانشکده هنر)
 *معین سیفان (دانشکده فنی و مهندسی)
* امیرمحمدفهمی تبار (دانشکده علوم‌انسانی)
* آرتین صدری یزدی (دانشکده حقوق)
 *ستایش سیاح (علوم زیستی)
 *بهناز مختاری (دانشکده گردشگری)

دکمه بازگشت به بالا