به همت انجمن علمی - دانشجویی مطالعات میان‌رشته‌ای حقوق برگزار شد: نشست «نمایش و حقوق» با محوریت بازسازی دادگاه پرونده قتل میدان کاج

نشست نمایش و حقوق با محوریت بازسازی دادگاه پرونده قتل میدان کاج به همت انجمن علمی – دانشجویی مطالعات میان‌رشته‌ای حقوق چهارشنبه 15 آذرماه در سالن آشتیانی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این نشست با هدف آشنایی عملی دانشجویان با فرایند دادرسی و محاکمه بوده  و پرونده واقعی «قتل میدان کاج» به صورت نمایشی و با حضور دادستان، وکیل مدافع و متهم به اجرا درآمد.
پس از پایان جلسه دادگاه، دانشجویان حاضربه بحث و تبادل‌نظر در مورد جنبه‌های حقوقی و اجتماعی این پرونده پرداختند و بر ضرورت توجه به مقوله عدالت در فرایند دادرسی نیز  تاکیدکردند.
امیرعلی مرآتی، دبیر انجمن علمی – دانشجویی مطالعات میان‌رشته‌ای حقوق به بیان توضیح در خصوص اهداف این نشست اشاره کرد..همچنین در این نشست دکتر سید محمد آذین، معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشكده حقوق و مدیر گروه کارشناسی حقوق به  نکات با ارزش و مهمی اشاره در خصوص ساختار دادرسی این واقعه اشاره کرد.