به همت کانون فرهنگی - هنری نمایش: برگزاری مسابقه پانتومیم

مسابقه پانتومیم به همت کانون فرهنگی – هنری نمایش با همکاری کانون فرهنگی – هنری پرورش استعداد و خلاقیت سه‌شنبه 28 آذرماه اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در ابتدای این مسابقه محمدرضا کرمانشاهی دبیر کانون فرهنگی و هنری خلاقیت و پرورش استعداد، گفت: این مسابقات با هدف رشد خلاقیت و ایجاد موقعیت‌های یادگیری تعاملی برای دانشجویان برگزار می‌شود که طی آن با استفاده از نمایش بی‌کلام، دانشجویان به‌عنوان بازی‌کننده‌ها سوالات شرکت‌کننده‌ها را شنیده و تنها با حرکات سر و بدون گفتن کلام آن‌ها را تأیید یا رد کردند. در این بازی‌ها، 18 بازیکن در قالب تیم‌های سه نفره در شش گروه در فضایی با نشاط با یکدیگر رقابت کردند و نهایتاً گروه دوم متشکل از محمدرضا اوجانی، پرهام مهدویانی و هانیه هدایت به‌عنوان برندگان این مسابقه مفرح معرفی شدند.