برپایی تابلوی تعاملی «رشته‌ات چه رنگیه؟»

همزمان با روز دانشجو، تابلوی تعاملی «رشته‌ات چه رنگیه؟» به همت انجمن علمی – دانشجویی اقتصاد طی دو هفته آخر ترم تحصیلی جاری در محل سرسرای علم قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، محمدجواد جوانمردی، دبیر انجمن علمی – دانشجویی اقتصاد ضمن اشاره به استقبال قابل‌توجه دانشجویان از این تابلوی تعاملی و مشارکت در ارائه دیدگاه‌ها، هدف محوری از برپایی این تابلوی تعاملی را ایجاد فضایی جذاب و بانشاط برای اخذ دیدگاه دانشجویان درخصوص هویت رشته‌های تحصیلی خود دانست و اینکه دانشجویان چه دیدگاهی از رشته خود دارند.
وی تاکید کرد:  چگونگی ادراک دانشجویان از رشته‌های تحصیلی خود و چرایی انتخاب رنگ مدنظر از جمله اهداف این برنامه بود که دانشجویان به‌صورت تعاملی دیدگاه‌های خود را در این تابلو درج کردند.
گفتنی است تابلوهای تعاملی ازجمله راهبردهای اخذ نظر و دیدگاه جامعه هدف طی سال‌های اخیر به شمار می‌آید