ویژه دانشجویان حسابداری: برگزاری کارگاه تخصصی نگارش پایان‌نامه

کارگاه تخصصی نگارش پایان‌نامه ویژه دانشجویان حسابداری به همت انجمن علمی – دانشجویی حسابداری ، 18 و 25 بهمن ماه 1402در محل سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، غزل‌السادات صدرایی مدرس این دوره به ارائه مباحثی از جمله شیوه نگارش علمی در علم حسابداری، رویکردهای پژوهش‌های حسابداری، چگونگی یافتن موضوع، تجزیه و تحلیل آماری داده‌ها پرداخت. گفتنی است، مخاطبان دوره نیز بیشتر دانشجویان مقطع کارشناسی‌ارشد حسابداری دانشگاه بودند.
همچنین تحقیق درمورد تأثیرات رویدادهای اقتصادی بر روند حسابداری، تأثیرات اطلاعات گزارش‌شده در رویدادهای اقتصادی و نقش حسابداری در سازمان‌ها و جامعه از مباحث دیگر این دوره بود.
 گفتنی است پایان‌نامه‌های دانشگاهی رشته حسابداری طیف گسترده‌ای از زمینه‌های تحقیقاتی ازجمله حسابداری مالی، حسابداری مدیریت، حسابرسی، مالیات و نظایر آن را در برمی‌گیرد.