همزمان با روز معمار: نمایشگاه فضای زیسته افتتاح شد

مراسم افتتاحیه نمایشگاه «فضای زیسته» همزمان با روز معمار و به همت انجمن علمی – دانشجویی مهندسی معماری با حضور دکتر مسعود دادگر عضو هیئت‌علمی گروه شهرسازی و صدرا عمویی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در محل گذرنگاه دانشگاه علم و فرهنگ دوشنبه ۳ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.
 به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در این نمایشگاه، اسکیس‌های فضاهای شهری دانشجویان رشته معماری در معرض نگاه قرار گرفت. همچنین ریحانه خانه‌عنقا دبیر انجمن علمی – دانشجویی مهندسی معماری توضیحاتی را درباره اهداف مربوط به این نمایشگاه ارائه و در ادامه، دانشجویان حاضر در نمایشگاه اسکیس‌های نمایش‌داده‌شده و برخی از طراحی‌های میادین و فضاهای شهری شهر تهران را معرفی کردند.
 گفتنی است این نمایشگاه تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه در محل گذرنگاه ساختمان فرهنگ دانشگاه برگزار می‌شود.