آخرین فرصت برای دانشجویان مشمول: تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا۵ مهرماه ۱۴۰۳

بر اساس مصوبه جلسه مورخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۴ شورای آموزشی دانشگاه، فرصت دفاع از پایان‏ نامه و رساله دانشجویانی که امور اداری دفاع را تا ۲۹ شهریورماه انجام دهند، حداکثر تا پنجشنبه مورخ ۵ مهرماه ۱۴۰۳ تمدید گردید و قابل‌تمدید مجدد نیست. بدیهی است دانشجویانی که در فرصت تعیین شده موفق به دفاع نمی‏ شوند، لازم است برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴ – ۱۴۰۳ پایان‏ نامه و رساله را تمدید و در صورت نداشتن سنوات تحصیلی، از طریق سامانه سجاد اقدام نمایند.
یادآوری مهم: دانشجویان ذکور مشمول خدمت وظیفه عمومی که در سنوات ارفاقی هستند و مدت معافیت تحصیلی آنان به پایان رسیده، موظف‌اند حداکثر تا ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۳ از پایان‏ نامه یا رساله خود دفاع کنند و در صورت انجام دفاع پس از تاریخ یادشده، عواقب ناشی از عدم تأیید سازمان وظیفه عمومی ناجا به عهده آنان بوده و قصوری متوجه دانشگاه علم و فرهنگ نخواهد بود.
تاریخ دانش ‏آموختگی، روز دفاع و کسب درجه قبولی از پایان‏ نامه / رساله است.