شهریه رشته های مقطع کارشناسی ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ اعلام شد

به اطلاع دانشجویان گرامی مقطع کارشناسی ورودی های جدید سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ می رساند،شهریه دانشگاه علم وفرهنگ به شرح ذیل است؛

همچنین سایر تسهیلات و تخفیفات و وام های دانشجویی(وام رفاه،وام قرض الحسنه و ….. بدین شرح می باشد؛

*اداره رفاه و تسهیلات دانشجویی
تسهیلات اداره رفاه و تسهیلات دانشجویی طبق آیین‌نامه و شیوه ‌نامه صندوق رفاه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در قالب ردیف‌های اختصاص ‌یافته مقطع کارشناسی پیوسته به ‌صورت وام شهریه به شرح جدول زیر به دانشجویان ارائه می‌شود:

*صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ
معاونت فرهنگی در راستای سنت حسنه قرض‌الحسنه کوشیده است تا با ایجاد یک ساختار نظام ‌مند قرض‌الحسنه در جهت ارائه خدمات و تسهیلات اختصاصی به دانشجویان در چهارچوب مقررات و در حد توان و امکان گام بردارد. تسهیلات این صندوق در قالب ردیف‌های اختصاص‌یافته به مقطع کارشناسی پیوسته است و مواردی چون وام شهریه ، کمک‌ هزینه تحصیلی و ….. را با کارمزد  ۴ درصد  دربرمی‌گیرد.

دانشجویان نو ورودی برای استفاده از تسهیلات صندوق قرض ‏الحسنه دانشجویی می‌توانند جهت کسب اطلاعات به سایت و شبکه‌های اجتماعی رسمی دانشگاه مراجعه کرده و در صورت لزوم با شماره ۵ -۴۴۲۳۸۱۷۱ داخلی ۲۳۹ (خانم بیات) تماس بگیرند.