با هدف ترسیم چشم انداز و برنامه‌ریزی استراتژیک دانشگاه: کارگاه نگاشت شناختی ترسیم چشم انداز برگزار شد

کارگاه نگاشت شناختی ترسیم چشم انداز با استفاده از تکنیک ZMET با حضور مدیران ارشد و میانی دانشگاه علم و فرهنگ با هدف ترسیم چشم انداز و برنامه‌ریزی استراتژیک دانشگاه با مشارکت مدیران‌ در یک جلسه ۶ ساعته در این دانشگاه برگزار شد.
این کارگاه با تدریس دکتر محمد ابویی‌اردکان عضو هیات علمی دانشگاه تهران به همت دانشگاه علم و فرهنگ برای معاونان، مدیران کل، مشاوران و روسای دانشکده‌ها ۴ آذرماه برگزار شد.
گفتنی است، این تکنیک، یک روش قدرتمند برای کشف عمیق تر از افکار، احساسات و انگیزه‌های افراد است. در این روش، افراد دعوت می‌شوند تا از تصاویر، نمادها و کلمات برای بیان احساسات و نگرش‌های خود استفاده کنند. کارگاه نگاشت شناختی با استفاده از تکنیک ZMET به عنوان یک ابزار قدرتمند برای درک عمیق تر از افراد و چشم‌اندازهای آینده و اهداف دانشگاه علم و فرهنگ برگزارشد.