برگزاری دوره آموزشی آشنایی با تفکر سیستمی برای کارکنان دانشگاه علم و فرهنگ

دوره آموزشی آشنایی با تفکر سیستمی برای کارکنان دانشگاه علم و فرهنگ با تدریس دکتر احسان صنعتی مقدم  25 دی ماه در سالن سینما1 این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در راستای توسعه مهارت‌های فکری و بهبود عملکرد سازمانی این تصمیم به برگزاری دوره آموزشی ۴ ساعته «تفکر سیستمی»برای کارکنان خود گرفت.
این دوره با هدف ارتقاء توانمندی‌های فکری کارکنان و بهره‌وری در مواجهه با چالش‌های پیچیده و متغیر جامعه مدرن برگزار شد.
برخی از موضوعات این دوره آموزشی عبارتند از؛
توسعه مهارت‌ها، درک مفاهیم سیستم‌ها، کاربرد تفکر سیستمی در موقعیت‌های واقعی، توانمندسازی فردی و گروهی، افزایش توانایی همکاری و ارتباط افراد و حل مسائل، سلامت سیستم.
گفتنی است، این تدابیر به منظور توسعه دانش و مهارت‌های کارکنان، بهبود اداره سازمانی و پیشرفت در راستای اهداف استراتژیک دانشگاه علم و فرهنگ انجام می‌شود.