با هدف ایجاد تعامل مؤثردر حوزه‌های کاریابی و کارورزی دانشجویان: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مابین دانشگاه علم و فرهنگ و مدرسه زندگی

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علم و فرهنگ و مؤسسه توسعه فردی و توانمندسازی اجتماعی ستاره طلائی (مدرسه زندگی) از شرکت‌های مستقر در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، در راستای گسترش همکاری میان دانشگاه علم و فرهنگ و بخش صنعت و جامعه باهدف ایجاد تعامل بیشتر و مؤثرتر در حوزه‌های کاریابی و کارورزی دانشجویان، برگزاری دوره‌های آموزشی، مهارتی و کمک به فروش محصولات دانشجویی، روز گذشته ۱۶ تیرماه ۱۴۰۳ منعقد شد.
 دکتر علی سعداله معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، به تشریح ظرفیت‌های پژوهشی و امکانات دانشگاه پرداخت و زمینه‌های همکاری‌های بیشتر در حوزه ارتباط با سازمان‌ها و مراکز صنعتی، انجمن‌های علمی و پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی با مؤسسه توسعه فردی و توانمندسازی اجتماعی ستاره طلائی را شرح داد.
 همچنین در ادامه، فرانک شکوهی فر مدیرعامل مؤسسه توسعه فردی و توانمندسازی اجتماعی ستاره طلائی در خصوص توانایی‌ها و فرصت‌های مشترک بین مؤسسه و دانشگاه علم و فرهنگ برای ایجاد و توسعه برنامه‌های مشترک توضیحاتی ارائه کرد.
 دکتر ابراهیم حاج خان میرزای صراف مدیرکل اداره همکاری‌های علمی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه نیز با اشاره به نقش این ارتباط مابین، خاطرنشان کرد: انعقاد این تفاهم‌نامه می‌تواند نقش مهمی در تکمیل زنجیره اشتغال دانشجویان به‌ویژه کارآموزی و کارورزی ایفا کند.