بازدید دانشجویان از خانه نوآوری ایران و بیست و چهارمین نمایشگاه لوازم‌خانگی

دانشجویان رشته‌های مدیریت صنعتی، مدیریت مالی و آمار دانشگاه علم و فرهنگ از خانه نوآوری ایران (IHIT) و بیست و چهارمین نمایشگاه لوازم‌خانگی با هماهنگی معاونت پژوهش و فناوری، دفتر همکاری‌های علمی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه و دعوت مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، روز دوشنبه ۲۲ مردادماه ۱۴۰۳ بازدید کردند.
 در این بازدید به مهم‌ترین دستاوردهای علمی و پژوهشی در زمینه هوشمندسازی لوازم‌خانگی و اعلام نیازهای پژوهشی برخی شرکت‌ها پرداخته شد. همچنین مهندس طاهری به نمایندگی از خانه نوآوری ایران (IHIT) به تشریح آخرین توانمندی‌های علمی و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه پرداختند. برنامه با همراهی دکتر ابراهیم حاج خان میرزای صراف مدیرکل همکاری‌های علمی و ارتباط با صنعت و جامعه از غرفه شرکت‌های منتخب و آشنایی دانشجویان با محصولات، خدمات و فرایند کارآموزی و جذب شرکت‌ها پایان یافت.