در نشست علمی تخصصی صلح و گردشگری مطرح شد: زنان نقش مؤثری در توسعه صنعت گردشگری دارند

 نشست علمی تخصصی «صلح و گردشگری» با همکاری دانشکده گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ با حضور دکتر سید سعید هاشمی، دانشیار و رئیس دانشکده گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ و دبیر نشست؛ دکتر رضا سلطانی، مدیرعامل انستیتو بین‌المللی توریسم در بلژیک و مسئول روابط بین‌الملل مؤسسه جهانی صلح که متخصص در بازاریابی مقصد، گردشگری دیجیتال و برندسازی است؛ و جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و علاقه‌مندان به حوزه گردشگر، یکشنبه ۱۵ مهرماه ۱۴۰۳ در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار شد.
 مدیرعامل انستیتو بین‌المللی توریسم، در ابتدا با اشاره به اهمیت نقش زنان در صنعت گردشگری گفت: در برخی کشورها تورهای متنوعی از جمله تورهای مخصوص بانوان و تورهای زنان و صنایع‌دستی راه‌اندازی شده است.
 وی تأکید کرد: تمامی اینها نشان می‌دهد، زنان در بیشتر موارد به‌عنوان تصمیم‌گیرندگان کلیدی، نقش مؤثری در توسعه صنعت گردشگری دارند.
 در ایران به جنبه‌های تفریحی تورهای گردشگری توجه کمتری شده است
 رئیس دانشکده گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ با اشاره به موضوع تورهای گردشگری، افزود: در ایران به جنبه‌های تفریحی تورهای گردشگری توجه کمتری شده و گردشگری فرهنگی غالباً به آثار تاریخی محدود می‌شود، درحالی‌که توجه بیشتر به موضوع تفریح و سرگرمی باید مدنظر قرار گیرد. از سوی دیگر، تنوع غذا و صنایع‌دستی ما اندک است که البته می‌توان این چالش‌ها را نیز حل کرد.
 سید سعید هاشمی همچنین به موضوع گردشگرانی از کشورهای همسایه که وارد کشور می‌شوند، اشاره کرد و گفت: گردشگرانی که از کشورهای همسایه با قصد زیارت، تفریح، درمان یا تجارت به ایران مسافرت می‌کنند، به دلیل مشابهت‌های بیشتر فرهنگی و مذهبی، چالش‌های فرهنگی کمتری ایجاد می‌کنند، اما آگاهی‌بخشی عمومی و فرهنگ‌سازی در این زمینه نیازمند کار است.
 در پایان نشست، حاضران به بیان سؤالات و تبادل نظر درباره صنعت گردشگری و چالش‌های پیشروی توریسم در ایران پرداختند.

دکمه بازگشت به بالا