در دانشگاه علم و فرهنگ: مراسم نکوداشت هفته پژوهش و فناوری برگزار شد
مراسم نکوداشت هفته پژوهش و فناوری با حضور رئیس دانشگاه علم و فرهنگ، معاونان، اساتید، اعضای هیئتعلمی، پژوهشگران و دانشجویان امروز ۳ دیماه در سالن همایشهای بینالمللی این دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، دکتر مهدی باصولی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ، ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و مادر، از تلاشهای معاونت پژوهشی و تمامی همکاران این حوزه قدردانی کرد. وی بر اهمیت پژوهش و نوآوری بهعنوان محور توسعه پایدار تأکید کرد و نقش دانشگاه در حمایت از پژوهشگران و پیشبرد علم و فناوری را برجسته دانست.
دکتر باصولی با اشاره به کارکرد پژوهش در دانشگاه، عنوان کرد: پژوهش مکمل آموزش است و بر تفاوتهای پژوهش در دانشگاهها و مراکز پژوهشی تأکید کرد.
وی گفت: خوشحالیم که توانستهایم با تلاش حوزه آموزش، تعداد رشتههای متصل به پژوهشگاههای جهاد دانشگاهی را از ۷ رشته به ۱۲ رشته افزایش دهیم.
وی همچنین بر تعمیق پژوهش، پویایی علمی، مدیریت دانش و اشتراکگذاری نتایج پژوهشی بهعنوان شاخصهای مهم تأکید کرد و خواستار دوری از رویکردهای جزیرهای در پژوهش شد.
ورود دانشگاه به سامانه علمسنجی وزارت علوم و نظام رتبهبندی AD SCIENTIFIC INDEX2025
در ادامه، دکتر علی سعداله، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، گزارشی از شاخصهای پژوهش و فناوری ارائه کرد و به دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه علم و فرهنگ اشاره کرد.
وی همچنین خبر ورود دانشگاه به سامانه علمسنجی وزارت علوم و نظام رتبهبندی AD SCIENTIFIC INDEX2025 را اعلام کرد.
همچنین دکتر رضوانیان نیز در این مراسم فرایند ارزیابی و انتخاب پژوهشگران برتر را بر اساس آییننامه جدید تشریح کرد.
رونمایی از طرح تمبر سیسالگی و تقدیر از پژوهشگران
یکی از بخشهای ویژه این مراسم، رونمایی از طرح تمبر یادبود سیسالگی تأسیس دانشگاه علم و فرهنگ بود. همچنین از فعالان پژوهشی، دانشجویان برتر پژوهشی و برترین پژوهشهای اعضای هیئتعلمی تقدیر به عمل آمد.
این مراسم باهدف گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و تشویق جامعه علمی دانشگاه به فعالیت در مسیر تولید علم و فناوری برگزار شد.
اسامی پژوهشگران برتر ۱۴۰۳ دانشگاه علم وفرهنگ: