نشست علمی «پزشکی شخصی»برگزار شد

نشست علمی «پزشکی شخصی» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ با همکاری گروه ژنتیک، آمار و بیوانفورماتیک- دانشکده علوم و فناوری‌های نوین زیستی با حضور دکتر حمیدرضا عرفانیان معاون دانشکده علوم و فناوری‌های نوین زیستی و مدیر گروه آمار و بیوانفورماتیک دانشگاه و دبیر نشست، دکتر محمدرضا زمانیان مدیر گروه ژنتیک پژوهشگاه رویان، مهندس امیرعلی مهدی‌زاده مدیر IT شرکت دارویی و هلدینگ بهنود، دکتر محمد حسین قانیان رئیس دانشکده علوم و فناوری‌های نوین زیستی و جمعی از دانشجویان این حوزه دو‌شنبه 20 آذرماه در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در این نشست دکتر زمانیان ضمن تعریف مفاهیم پزشکی دقیق (پزشکی شخصی) درباره واکنش در متابولیسم دارو، پزشکی شخصی، پتانسیل‌های پزشکی شخصی، بی‌اثری برخی از داروها، عوارض جانبی دارویی، مراحل توسعه داروها، توضیحاتی ارائه داد و در ادامه نمونه‌هایی از تست‌های تشخیصی که در حال حاضر استفاده می شود، را نام برد.
 در ادامه این نشست مهندس مهدی‌زاده درخصوص کاربرد علم داده در زندگی به ویژه حوزه سلامت و دارویی مطالبی را عنوان کرد.گفتنی است،علم داده در پیش‌بینی رویدادهای علمی به ویژه حوزه سلامت نقش به‌سزایی ایفا می‌کند و می‌تواند در بهبود عملکرد سیستم و بهبود کیفیت زندگی بسیار مؤثر باشد.
در پایان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ از دکتر محمدرضا زمانیان، مهندس امیرعلی مهدی‌زاده تقدیر کرد.