در نشست علمی تشریح شد: جایگاه موسیقی در نمایش

نشست علمی «جایگاه موسیقی در نمایش» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری با همکاری گروه ادبیات نمایشی دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و فرهنگ با حضور دکتر عباس نامجو مدیر گروه ادبیات نمایشی دانشگاه و دبیر نشست، علیرضا اکبرپور آهنگساز و مدرس دانشگاه و دانشجویان پنج‌شنبه 30 آذر 1402 در سالن سینما دو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، علیرضا اکبرپور درباره جایگاه موسیقی در نمایش توضیحاتی داد و شناخت موسیقی درام در نمایش را تشریح کرد.
 وی در ادامه نشست درباره عناصر و کارکرد آهنگسازان قرن بیستم در نمایش، با افراد حاضر در نشست به بحث و گفتگو پرداخت.
در پایان نشست پرسش و پاسخ هایی مطرح شد و از سوی معاونت پژوهش و فناوری از دکتر علیرضا اکبرپور و دکتر عباس نامجو تقدیر شد.