رونمایی از کتاب سیستم‌های خود هدف‌ساز

مراسم رونمایی از کتاب «سیستم‌های خودهدف‌ساز» با ترجمه سهراب خلیلی شورینی روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در کتاب‌سرای دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
 به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، سلسله رویداد انتقال تجربه و رونمایی کتاب در حوزه صنعت و جامعه با حضور دکتر سهراب خلیلی شورینی استاد مدیریت دانشگاه صنعت نفت، دکتر اصغر جبارزاده مدیرکل منابع انسانی سایپا و جمعی از علاقه‌مندان و دانشجویان به این حوزه به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
 گفتنی است، کتاب «سیستم‌های خودهدف‌ساز» نوشته راسل ایکاف اثری تاریخی و معاصر است. این کتاب خلاصه‌ای مفید از مفاهیم بنیادین نظریه سیستم‌ها را ارائه می‌دهد. همچنین این کتاب به سابقه‌ای مفید از کاربردهای اخیرتر نظریه سیستم‌ها و مفاهیمی چون نظم، بازخورد، پیچیدگی و تعامل که در نظریه سیستم‌ها محوری محسوب می‌شود، پرداخته است.
 این کتاب توسط سهراب خلیلی شورینی، مرتضی خلیلی شورینی و اصغر جبارزاده پررنق توسط انتشارات لوگوس به چاپ رسیده است.