در دانشگاه علم و فرهنگ: اولین نشست تخصصی همایش ملی «نقش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی در تحول نظام آموزش عالی با تأکید بر دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌ساز» برگزار شد

اولین نشست تخصصی همایش ملی «نقش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی در تحول نظام آموزش عالی با تأکید بر دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌ساز» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری سه‌شنبه 11 اردیبهشت ماه 1403 در سالن کنفرانس دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ،این نشست با حضور محمدصادق بیجندی مدیرگروه و عضو هیئت ‌علمی گروه علوم‌ تربیتی دانشگاه علم و فرهنگ و دبیر نشست، دکتر محمدمحسن غفوریان معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی، دکتر یعقوب انتظاری عضو هیئت‌ علمی مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر مجید نجارزاده هنجنی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و فرهنگ و جمعی از دانشجویان و علاقه‌مندان به این حوزه به‌صورت حضوری و برخط برگزار شد.
محمدمحسن غفوریان با نگاه باوری و اعتقادی به نظریه‌ها و ضرورت‌های تأسیس دانشگاه حکمت‌بنیان از نگاه حاکمیت الهی به به موضوع همایش پرداخت.
وی با اشاره به ویژگی‌های دانشگاه مطلوب، به الزامات تحقق اهداف دانشگاه مطلوب و پیامدهای اجرای آن اشاره و ضرورت استقرار نظام یکپارچه آموزشی در کشور از مهدکودک تا دانشگاه را یکی از اصول مهم در جامعه عنوان کرد.
در ادامه نشست یعقوب انتظاری، دانشگاه حکمت‌بنیان را مترادف خردبنیاد و خردمند دانست و گفت: علم و دانش اگر توأم با خرد و حکمت نباشد به جای توسعه باعث مشکلات و پیامدهای زیاد می‌شود. انتظاری ضمن بیان ویژگی‌های دانشگاه حکمت‌بنیان، بی‌عدالتی پایدار را یکی از مسائل بی‌خردی و ناپایداری جامعه جهانی عنوان کرد.
مجید نجارزاده هنجنی ضمن بیان مفهوم و انواع تنظیم‌گری به ماهیت‌شناسی آموزش عالی که به صورت خدمات است، اشاره کرد. وی مؤلفه‌های خدمات عمومی در آموزش عالی را بیان و مسئولیت دولت و مشارکت بخش غیردولتی در آموزش عالی از منظر قانون اساسی را برشمرد.
نجارزاده در ادامه اهداف آموزش عالی را مطرح و پیشنهادی اصلاحی و ترمیمی برای دانشگاه‌های حکمت‌بنیان را نام برد.
در پایان نشست حاضران سئوالات خود را مطرح کردند.
همچنین از سوی معاونت پزوهش و فناوری دانشگاه از دکتر محمدمحسن غفوریان، دکتر یعقوب انتظاری و دکتر مجید نجارزاده هنجنی تقدیر شد.