دانشجوی دانشگاه علم و فرهنگ جزو برگزیدگان علمی جشنواره اندیشمندان جوان شد

سینانبی دانشجوی رشته برق دانشگاه علم و فرهنگ جزو برگزیدگان علمی هفتمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان معرفی و مورد تجلیل قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، سینانبی دانشجوی رشته برق دانشگاه علم و فرهنگ با ارئه ایده «دستگاه سه کاره تولید الیاف نانو، نانو ذرات و نانو صفحات با مکانیزم گریزریس چرخشی دمشی و نوسانگر کوبشی» در گروه فیزیک در ردیف برگزیدگان علمی هفتمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان معرفی و تقدیر شد.
وی مدیرعامل استارتاپ نانو گستر مرکز نوآوری و شکوفایی بنیاد توسعه کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ است.
گفتنی است، آیین اختتامیه هفتمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان سه‌شنبه ۲۱ آذرماه در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، سید محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران و برخی از مسوولان دانشگاهی و پژوهشگران برگزار شد.
محورهای جشنواره در حوزه علوم‌پایه شامل پنج بخش شیمی، فیزیک، علوم‌زیستی، زمین شناسی، ریاضی و علوم کامپیوتر ، هوش مصنوعی است. برگزیدگان جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، هرساله علاوه بر دریافت اعتبار حمایتی بنیاد علم و فناوری جمیلی، از شرایط همراهی تا تجاری‌سازی ایده برای ورود به اکوسیستم کارآفرینی کشور نیز بهره‌مند می‌شوند.