بازدید جمعی از دانشجویان رشته مهندسی مکانیک از شرکت ایران‌خودرو

دانشجویان رشته مهندسی مکانیک دانشگاه علم و فرهنگ به همت انجمن علمی – دانشجویی مهندسی مکانیک، شنبه ۱۹ خردادماه از شرکت ایران‌خودرو بازدید کردند.
 به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، دانشجویان از چهار خط تولیدی شرکت ایران‌خودرو بازدید کرده و با کارشناسان و متخصصان این شرکت گفتگو کردند. همچنین دانشجویان با خطوط تولید و مونتاژ، اقدامات این شرکت برای بهبود کیفیت محصولات، سیستم‌های جدید و به‌روز، محصولات جدید و سیستم‌های منیپولیتور و نیز مسائل و مشکلات ایران‌خودرو در مقایسه با شرکت‌های بزرگ خودروساز جهانی آشنا شدند.
 گفتگو درباره فرصت‌های اشتغال در این شرکت برای دانش‌آموختگان رشته مهندسی مکانیک از بخش‌های دیگر این بازدید بود.
 گفتنی است شرکت ایران‌خودرو در حال حاضر به‌عنوان بزرگ‌ترین خودروساز کشور از سال ۱۳۴۱ فعالیت می‌کند و محصولات مختلف و پرطرف‌داری تولید می‌کند و نزدیک به ۲۵ هزار نفر در بخش‌های مختلف این شرکت و شرکت‌های قطعه‌ساز وابسته اشتغال دارند.