در دانشگاه علم و فرهنگ،سال تحصیلی 1404-1403: فراخوان پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ارشد سهمیه استعدادهای درخشان

دانشگاه علم و فرهنگ در اجرای سیاست‏ های حمایت و هدایت استعدادهای درخشان و به استناد آیین‎‏نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد به شماره 307862/2 مورخ 17/10/1401 مصوب شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از بین دانش ‏‏آموختگان و دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته ورودی سال 1399 دانشگاه‏ ها و مؤسسات آموزش ‏عالی کشور متقاضی استفاده از تسهیلات پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان در سال 1403 در رشته‏های مندرج در انتهای این اطلاعیه (جدول‏های شماره 1 الی 5) درچارچوب مقررات مربوط، دانشجو می‏ پذیرد.

متقاضیان پس از دریافت و مطالعه دقیق آیین‏نامه (دریافت آیین‏ نامه) در صورت داشتن شرایط، طبق مراحل زیر اقدام نمایند:
تکمیل فرم درخواست “استفاده از تسهیلات پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان” (دریافت فرم)
تهیه گواهی رتبه و ریزنمرات تأیید شده از دانشگاه محل تحصیل
تصویر صفحi اول شناسنامه (در صورت وجود توضیحات، تصویر صفحة توضیحات نیز ارسال شود)
تصویر کارت ملی
فیش واریزی به مبلغ 3/000/000 ریال (سیصد هزار تومان) جهت بررسی مدارک و انجام امور آموزشی؛ به حساب شمارة 22100027 بانک ملت، شعبة بوستان، فلکة پونک به نام دانشگاه علم و فرهنگ.
گفتنی است هزينه ثبت ‏نام قابل استرداد نيست.
داوطلبان واجد شرایط لازم است حداکثر تا پایان روز چهار‏شنبه 20 دی ‏ماه 1402 فایل الکترونیکی مدارک فوق‏الذکر – با حجم حداکثر 5M – را به رایانامه (پست الکترونیکی) دانشکده مربوطه به شرح زیر، ارسال کنند:

نکات قابل توجه:
دریافت مدارک به صورت حضوری امکان‏پذیر نمی­ باشد.
حداکثر مهلت  ارسال الکترونیکی مدارک تاریخ 20/10/1402 است.
درخواست داوطلبانی که در مهلت مقرر ثبت‏ نام اینترنتی نکرده باشند و یا مدارک بارگذاری شده (اسکن شده) آنها ناقص، ناخوانا و نامرتبط باشد، بررسی نخواهد شد. بنابراین متقاضیان گرامی در ارائه مدارک مورد نیاز حداکثر دقت را لحاظ فرمایند.
لازم است از تاریخ دانش ‏‏آموختگی متقاضی تا اول مهرماه سال پذیرش در دوره کارشناسی ارشد بیش از یک سال نگذشته باشد.
متقاضیان سایر دانشگاه‌ها ملزم به ارائه گواهی رتبه قید شده در رشته تحصیلی (نه در گرایش) و آخرین کارنامه تحصیلی (تا پایان نیمسال ششم)   با تأیید دانشگاه ذیربط و ارسال الکترونیکی آن می‌باشند.
بر اساس آیین‌نامه پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی‌ارشد، تغییر رشته یا محل تحصیل افراد پذیرفته شده مجاز نیست.
چنانچه در هر یک از رشته‏ های اعلام شده، از طریق آزمون ورودی دوره‏ های کارشناسی ارشد، تعداد پذیرفته‏ شدگان به حدنصاب نرسد، از طریق سهمیه استعدادهای درخشان نیز در رشته‏ های مورد نظر، پذیرش دانشجو انجام نمی‏ شود.
بر اساس مفاد آیین‏‎نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ دانش ‏آموختگان کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی) نمی‌توانند از تسهیلات پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان استفاده کنند.
بعضی از گروه ‏های آموزشی به منظور انتخاب نهایی داوطلبان، مصاحبه علمی خواهند داشت.
اداره تحصیلات تکمیلی (سرکار خانم ملکی) به شماره 44238171 داخلی 350 از ساعت 9 تا 12 روزهای شنبه الی چهارشنبه پاسخگوی سؤالات احتمالی داوطلبان محترم خواهند بود.
پذیرش نهایی متقاضیان منوط به تأیید سازمان سنجش آموزش کشور و احراز صلاحیت عمومی خواهد بود.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه