موضوعات داغ

قابل توجه پذیرفته‏ شدگان نهایی دوره کارشناسی ارشد در نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403

با سلام و عرض تبریک؛
به اطلاع پذیرفته ‏شدگان محترم می‌‏رساند پذیرش و ثبت‏ نام شامل ۲ مرحله زیر و انجام هر دو مرحله الزامی است. ثبت نام غیرحضوری از روز یکشنبه 11 شهریورماه  1403 آغاز می شود.

مرحل اول: ثبت ‏نام غیرحضوری (ورود به سامانه جامع آموزشی دانشگاه، ثبت اطلاعات، بارگذاری مدارک و واریز شهریه)

الف) تکمیل اطلاعات

1- مراجعه به منوی “خدمات برخط” وبسایت دانشگاه (usc.ac.ir) و کلیک بر روی سامانه جامع آموزشى دانشگاه (سامانه گلستان) و يا مستقیما ورود به سامانه گلستان از طريق آدرس http://edu.usc.ac.ir

* توجه: براى ورود به سامانه گلستان از مرورگر Internet Explorer يا Google Chrome  استفاده نمایید.

2- ورود به سيستم

3- وارد کردن شناسه کاربری و گذر واژه به صورت زیر:

شناسه كاربرى= درج عبارت usc031 وشماره داوطلبى پشت سرهم وبدون فاصله مثال: usc031517319

گذر واژہ = کد ملی (دہ رقمی)

4- پس از ورود به سامانه برای ثبت‏ نام و بارگذاری مدارک، به شرح زیر اقدام نمایید:

*در صفحه پذیرش غیرحضوری دانشجویان نو ورود، مراحل پذیرش به ترتیب زیر انجام شود (با کلیک بر روی کلمه انتخاب در هر ردیف، صفحه مربوطه باز می‌‏شود. در این بخش لازم است اطلاعات تکمیل شود و در پایین صفحه با تغییر فیلد ”خیر” به ”بله” دکمه اعمال تغییرات را کلیک نمایید).
    *ردیف‏‌هایی که در هنگام بازکردن در زیر صفحه با نوار قرمز پیغام «اجازه دسترسی به این مکان برای شما وجود ندارد» ظاهر می‌‏شود، نیازی به تکمیل ندارد.
    *در مرحله مربوط به ارسال مدارک، مدارک درخواستی زیر را با فرمت jpeg به اندازه ۸۰۰*۶۰۰ پیکسل(با حجم کمتراز ۳۰۰ کیلوبایت) ارسال نمایید.

5- واريز شهريه (طبق تعريف سامانه)

6- چاپ گواهی پذیرش غير حضورى. يادآور مى شود همراه داشتن تصوير گواهى پذيرش غير حضورى براى تشكيل پرونده الزامی است.

ب) تکمیل فرم اطلاعات دانشجویی – فرهنگی

* پذیرفته‏ شدگان محترم پس از انجام ثبت ‏نام غیرحضوری، لازم است فرم‏ الکترونیکی علاقه یابی علمی، فرهنگی و هنری دانشجویان را تکمیل نمایند.
*با عنایت به دستورالعمل اجرایی طرح پایش سلامت روان دانشجویان – مصوب سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری – تمامی پذیرفته‏ شدگان محترم موظفند حداکثر تا ۱۵ آبان‏ماه ۱۴۰۳، با مراجعه به سامانه سجاد به نشانی: https://portal.saorg.ir نسبت به تکمیل پرسشنامه سلامت روان اقدام و کد پیگیری را به‌ایمیل info.clinic@usc.ac.ir ارسال نمایند.

* توجه مهم: مجوز انتخاب واحد نیمسال دوم تحصیلی، منوط به تکمیل پرسشنامه سلامت و ارسال کدپیگیری است.

مرحل دوم:  مراجعه حضوری به دانشگاه برای تحویل مدارک و تشکیل پروندە

پذیرفته ‏شدگان محترم، برای ارائه مدارک زیر و تشکیل پرونده لازم است در تاریخ و ساعتی که در ذیل گواهی پذیرش غیرحضوری درج گردیده است، به دانشگاه مراجعه نمایند.

1- اصل مدرک یا گواهی موقت دوره كارشناسى (طبق ضوابط، تا تاريخ مقرر اخذ شده باشد)

2- اصل شناسنامه

3- اصل كارت ملى

4- اصل كارت پايان خدمت يا معافيت دائم (مخصوص برادران واجد شرايط)

5- گواهی پذیرش غير حضورى

6- اصل فرم تعهد (خلاصه مقررات آموزشی و مرامنامه انضباطی)

راهنما و فرم های مورد نیاز:

نکات مهم:
*مسئولیت بارگذاری کامل مدارک با شخص دانشجو است.

*تأکید می‏ شود پذیرفته‏ شدگان محترم بارگذاری مدارک و پرداخت شهریه (مرحله اول پذیرش و ثبت‏ نام) را  به صورت غیرحضوری انجام دهند و صرفاً برای انجام مرحله دوم (تشکیل پرونده آموزشی)، در تاریخ و ساعتی که در ذیل گواهی پذیرش غیرحضوری درج گردیده است، به دانشگاه مراجعه نمایند.

*برای مشاهده راهنمای تصویری مراحل ثبت‏نام غیرحضوری،  اینجا کلیک نمایید.

*برای دریافت پاسخ برخی سؤالات متداول، اینجا کلیک نمایید.

نشانی دانشگاه: تهران، بلوار شهید اشرفی اصفهانی، پایین ‏تر از پل شهید همت، روبروی تیراژه، خیابان قموشی، خیابان هما، دانشگاه علم و فرهنگ