در مراسم تکریم پیشکسوتان و بازنشستگان جهاددانشگاهی مطرح شد: دفتر مشاوره امور بازنشستگان جهاددانشگاهی راه اندازی می شود

دومین روز از مراسم سومین نکوداشت روز ملی منابع انسانی جهاددانشگاهی و مراسم تکریم پیشکسوتان و بازنشستگان با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی ومتخصصان و کنشگران این حوزه امروز 27 فروردین ماه1403 در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم وفرهنگ، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی گفت: این نهاد بربهره مندی بیشتر از ظرفیت بازنشستگان تاکید دارد و به منظور ارتباط بیشتر بازنشستگان با جهاددانشگاهی دفتر مشاوره امور بازنشستگان راه اندازی می شود.
دکتر مسلمی نائینی با تأکید بر اینکه امیدوارم که کانون بازنشستگان جهاددانشگاهی فعال‌تر شده و برنامه‌های بهتری اجرا کند، عنوان کرد: کانون باید واسطه بازنشستگان با مجموعه جهاددانشگاهی باشد. ما حتما از تمامی تجارب بازنشستگان استفاده خواهیم کرد. برنامه‌های مختلفی برای بازنشستگان  داریم و تقدیر از افراد در دستورکار جهاددانشگاهی قرار دارد.
رییس جهاددانشگاهی افزود:تلاش داریم تا برنامه‌های تفریحی و سفرهای زیارتی برای بازنشستگان در نظر بگیریم و دفتری را به منظور ارتباط بیشتر بازنشستگان با جهاددانشگاهی و پیگیری مسائل آنان راه‌اندازی کنیم و در این راستا مشاور در امور بازنشستگان را مدنظر داریم.
 وی گفت: تمامی تلاشمان بر این است تا از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی به خوبی بهره‌گیری کنیم و سعی داریم تا حتی برنامه‌های صنعتی جهاددانشگاهی نیز پیوست فرهنگی ویژه داشته باشند.
در  ادامه مراسم دکتر سیدرضی آقاسیدی، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی گفت: تلاش داریم گلخانه‌ای که امروز در جهاددانشگاهی به درختی تناور تبدیل شده است را تداوم بخشیم و بارورتر کنیم و کاری را که شروع شده است با شکوه هر چه تمام تر به نسل آینده واگذار کنیم.
ارائه تسهیلات به بازنشستگان جهاددانشگاهی
در ادامه مهندس عبدالکریم معلم رییس هیأت مدیره کانون بازنشستگان گفت: حدود 1000 نفر بازنشسته جهادگر داریم که بیش از 570 نفر این افراد عضو کانون هستند. همچنین تا امروز نزدیک به 400 میلیون تومان کمک نقدی از جهاددانشگاهی دریافت کردیم که در بانک سپرده گذاری شده و از این طریق تاکنون 2 میلیارد تومان به بازنشستگان تسهیلات ارائه کرده‌ایم.
بازنشستگی به عنوان یک پدیده سازمانی باید مدیریت شود
دکتر محمدرضا پورعابدی مشاور رییس و دبیر هیأت امناء جهاددانشگاهی در ادامه این مراسم ،در رابطه با «استراتژی‌های سازگاری با بازنشستگی» خاطرنشان کرد: مهمترین منبع هر سازمانی نیروی انسانی آن است که باید در برهه‌های مختلف زندگی و از جمله بازنشستگی برنامه ریزی داشت.
وی درباره مسئولیت اجتماعی سازمان‌ها گفت: سازمان‌ها باید برای افراد بازنشسته‌شان برنامه داشته باشند و بازنشستگی به عنوان یک پدیده سازمانی باید مدیریت شود.
در پایان این مراسم از «سامانه اعضاء جهاددانشگاهی» با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی، رییس جهاددانشگاهی و سیدرضی آقاسیدی، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع این نهاد رونمایی شد.
همچنین مراسم تجلیل از پیشکسوتان جهاددانشگاهی با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی، دکتر مهدی باصولی رییس دانشگاه علم و فرهنگ، دکتر حمیدرضا طیبی رییس اسبق جهاددانشگاهی، دکتر علی منتظری رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی و معاونین جهاد دانشگاهی و بازنشستگان دو سال اخیر این نهاد برگزار شد.

اداره کل روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ