در دانشگاه علم و فرهنگ: اختتامیه مسابقات شطرنج دانشجویان منطقه یک کشور برگزار شد

آیین اختتامیه مسابقات شطرنج دانشجویان دختر و پسر منطقه یک کشور امروز سه شنبه ۱۲ دی ماه در دانشگاه علم‌وفرهنگ برگزار شد.
منوچهر جهانیان، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه علم‌وفرهنگ در آیین اختتامیه «مسابقات شطرنج دانشجویان دختر و پسر کشور منطقه یک کشور» که امروز، سه‌شنبه ۱۲ آذر در دانشگاه علم‌وفرهنگ برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه علم‌وفرهنگ میزبانی تیم‌های دانشجویی از ۱۸ دانشگاه منطقه یک کشور را برعهده داشت. مسابقات از روز یکشنبه ۱۰ دی ماه آغاز شد و امروز سه‌شنبه ۱۲ دی ماه به پایان می‌رسد.
جهانیان گفت: ۲۹ تیم دانشجویی از ۱۸ دانشگاه منطقه یک کشور در مسابقات شطرنج شرکت کردند. ۱۴ تیم متشکل از دختران دانشجو و ۱۵ تیم متشکل از پسران دانشجو در این مسابقات شرکت کرده‌اند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ ادامه داد: مسابقات شطرنج دانشجویی در ۳ بخش «سرعت»، «استاندارد» و «برق‌آسا» برگزار شد. تیم‌های دختران و پسران در این ۳ رشته به رقابت پرداختند و نفرات برتر راهی المپیاد دانشجویی می‌شوند.