در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته1402: حضور فعالانه تشکل‌های دانشجویی حوزه‌های گردشگری، هتلداری، صنایع‌دستی و ایران‌شناسی

تشکل‌های دانشجویی حوزه‌های گردشگری، هتلداری، صنایع‌دستی و ایران‌شناسی دانشگاه علم و فرهنگ در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته ۱۴۰۲ حضور پیدا کردند.
 به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، انجمن علمی – دانشجویی گردشگری، انجمن علمی – دانشجویی هتلداری، انجمن علمی – دانشجویی گردشگری و کارآفرینی، انجمن علمی – دانشجویی صنایع‌دستی و کانون فرهنگی و هنری ایران‌زمین ازجمله پنج تشکلی بودند که در این نمایشگاه حضور فعال و اثربخشی داشتند و غرفه این تشکل‌ها مورد بازدید و تحسین دانشگاهیان، متخصصان، مسوولان وزارت علوم تحقیقات و فناوری و نیز وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قرار گرفت.
 گفتنی است، هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته ۱۴۰۲ از تاریخ ۲۳ تا۲۵ بهمن‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.