برگزاری پنجمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه در سال جاری

پنجمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ در سال جاری روز دوشنبه 21 اسفند با حضور اعضای این شورا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این جلسه با حضور اعضای شورای فرهنگی دانشگاه و نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در شورای فرهنگی برگزار شد. در این جلسه، دکتر مهدی باصولی رئیس دانشگاه، ضمن سپاسگزاری از اعضای شورا و با اشاره به ارتقا و تعدد فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه طی سال جاری، خواستار افزایش جلسات شورای فرهنگی دانشگاه شد.
در ادامه، دکتر منوچهر جهانیان، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، اهم مباحث مربوط به دستور جلسه پنجمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه در سال جاری را مطرح کرد و اعضای حاضر درخصوص رویداد دانشجویی در راستای پاسداشت شهدا؛ شورای عفاف و حجاب، اردوهای پیشنهادی «انجمن‌های علمی – دانشجویی، کانون‌های فرهنگی و هنری» و «ضیافت افطار دانشجویی» بحث و تبادل نظر کردند.