اطلاعیه مهم درخصوص حذف و اضافه نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402

تمامی دانشجویان موظفند از طریق گزارش شماره 74 سامانه جامع آموزشی دانشگاه (سامانه گلستان)، نتیجه ثبت‏نام خود را بررسی و مشکلات احتمالی را در زمان حذف و اضافه مرتفع نمایند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، دانشجویان موظفند در زمان حذف و اضافه (7 تا 9 اسفند 1402)، درس/درس‏هایی را که بدون رعایت پیش‏ نیاز در زمان انتخاب واحد اخذ‏ نموده ‏اند، حذف نمایند؛ در غیراینصورت اداره کل آموزش پس از اتمام زمان حذف و اضافه، رأساً نسبت به حذف آموزشی این درس/درس‏ها اقدام می‏نماید و شهریه درس/درس‏های حذف شده مسترد نمی‏گردد.
بعد از اتمام حذف و اضافه، گروه ‏های درسی که به حدنصاب تعداد دانشجو نرسیده باشد، از برنامه آموزشی دانشگاه حذف و این درس‏ها از طریق سامانه جامع آموزشی دانشگاه (سامانه گلستان) اعلام خواهد شد.
دانشجویانی که درس آنها حذف شده است، درصورت تمایل به ثبت‏ نام در درس جایگزین، حداکثر تا روز پنجشنبه 17/12/1402 فرصت دارند به اداره خدمات کامپیوتری آموزش مراجعه کنند. پس از زمان حذف و اضافه، دانشجو حق جابجایی گروه درسی را، حتی با هماهنگی استادان، ندارد.