فراخوان انتخاب استاد نمونه از نگاه دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ

یکی از بخش‌های مراسم امسال روز استاد در دانشگاه علم و فرهنگ، انتخاب استاد نمونه از نگاه دانشجویان است و دانشجویان به تفکیک دانشکده استادان نمونه را معرفی می‌‌کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، دکتر منوچهر جهانیان، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی با اشاره به مراسم امسال روز استاد، گفت: یکی از بخش‌های مراسم امسال روز استاد، «انتخاب استاد نمونه از نگاه دانشجویان» به تفکیک دانشکده‌ها است و بدین‌منظور، فرم نظردهی برای دانشجویان در نظر گرفته شده است و از هر دانشکده، یک استاد، اعم از استادان عضو هیئت‌علمی یا استادان مدعو با رأی و نگاه دانشجویان انتخاب خواهند شد که در مراسم روز استاد از آن‌ها قدردانی خواهد شد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه ضمن اشاره به معیارهای درنظرگرفته‌شده بدین‌منظور افزود: بدیهی است معیارهایی برای این انتخاب مدنظر خواهد بود که حسن خلق، تواضع، سعه صدر، فروتنی و رفتار پسندیده؛ تعامل و همکاری سازنده و مثبت با دانشجویان؛ فعالیت به‌عنوان استاد مشاور فرهنگی؛ همکاری با انجمن‌های علمی – دانشجویی و کانون‌های فرهنگی و هنری؛ برگزاری نشست‌ها، کارگاه‌ها و جشنواره‌ها و رویدادهای علمی تخصصی و فرهنگی؛ به‌روزبودن و آگاهی از دانش روز جهان در رشته تخصصی مربوطه؛ مقبولیت علمی، مدیریت دانش و داشتن تألیفات و آثار علمی و فرهنگی؛ فراهم‌آوردن بسترهای لازم برای حضور دانشجویان در عرصه‌های حرفه‌ای و بازار کار و … ازجمله آن‌ها است.
لازم به ذکر است دانشجویان تا روز یکشنبه 16 اردیبهشت فرصت دارند تا با مراجعه به لینک زیر، استاد نمونه از نگاه خود را معرفی کنند:

خاطرنشان می‌سازد که مراسم نکوداشت مقام استاد روز سه شنبه 18 اردیبهشت ماه 1403 از ساعت 15 لغایت 17 در سالن همایش‌های بین المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می‌شود.

اداره کل روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ