خلاصه تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی1403- 1402

1- انتخاب واحد دانشجویان مجاز به ادامه تحصیل، در تمامی مقاطع بر اساس مقررات و آیین‏ نامه ‏های آموزشی و مجوزهای مربوط الزامی است و دانشجویان مجاز به حضور در کلاس درس، بدون انتخاب واحد رسمی نیستند. در صورت عدم انتخاب واحد، طبق مقررات آموزشی اقدام خواهد شد.
2- اگر دانشجویی در درسی بیش از 16/3 جلسات کلاس، غیبت کند، از شرکت در امتحان پایان نیمسال تحصیلی محروم می ‏شود.
3- چنانچه دانشجویی پیش ‏ثبت ‏نام انجام ندهد، فقط در آخرین روز ‏ثبت‏ نام می‏ تواند انتخاب واحد کند.
4- درصورت شرکت نکردن دانشجو در ارزشیابی اساتید، امکان مشاهده نمره نهایی و نیز اعتراض به نمره، برای دانشجو وجود نخواهد داشت.
5- در صورت عدم برگزاری آزمون (به هر دلیل) در ایام امتحانات، امتحانات همان روز به بعد از آخرین امتحان منتقل خواهد شد و درخواست تغییر در زمان برگزاری امتحان پذیرفته نیست.
توصیه می‏ شود دانشجویان تا چند روز بعد از پایان امتحانات، آمادگی برگزاری احتمالی امتحانات به تعویق افتاده را داشته باشند.