نشست علمی معرفی گواهینامه‌های حرفه‌ای سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد

نشست علمی «معرفی گواهینامه‌های حرفه‌ای سازمان بورس و اوراق بهادار» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ با همکاری شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس دوشنبه 14 آذر ۱۴۰۲ در سالن سینما ۱ این دانشگاه برگزار شد.
این نشست با حضور دکتر ابراهیم حاج خان میرزای صراف، مدیرکل دفتر همکاری‌های علمی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه علم و فرهنگ و دبیر نشست، مهدی سوری فعال بازار سرمایه، کاویان عبدالهی کارشناس بازار سرمایه و معصومه داودی مدیر سواد مالی شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس و جمعی از دانشجویان برگزار شد.
کاویان عبدالهی در ابتدا به معرفی گواهینامه‌های حرفه‌ای سازمان بورس و اوراق بهادار پرداخت. همچنین مهدی سوری در ادامه ضمن آشنایی با فرصت‌های شغلی بازار سرمایه، درباره ویژگی‌های شخصیتی افرادی که در این حوزه کار می‌کنند، نکاتی را عنوان کرد.
معصومه داودی نیز ضمن تشریح بررسی سواد مالی در سطح کشور با برگزاری مسابقه‌ای، سواد مالی دانشجویان را سنجش کرد و به برندگان در این مسابقه از طرف شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس جوایزی اهدا شد.
همچنین در پایان این نشست از سوی معاونت پژوهش و فناوری از مهدی سوری، کاویان عبدالهی و معصومه داودی تقدیر شد.