برای نخستین بار: كارگاه تخصصی اتومكانيک راه اندازی و تجهيز شد

كارگاه تخصصی اتومكانيك به همت معاونت پژوهش و فناوری و گروه مهندسی مكانيك، برای نخستین بار راه اندازی و تجهيز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، اين كارگاه تخصصی با هدف پوشش دادن بخشی از سرفصل دروس رشته مهندسی مكانيك و افزايش توانمندی تخصصی و مهارتی دانشجويان فنی و مهندسی در دوره های كارشناسی و كارشناسی ارشد تجهيز شده است.
تجهيزاتی از قبيل سيستم آموزشي عيب يابی سيم كشی خودرو، سيستم اتوماتيك انتقال قدرت خودرو، موتور خودرو فيات چهار سيلندر ١٦ سوپاپ همراه با تزريق اتوماتيك الكترونيكي چند نقطه ای، موتور انژكتوری برش خورده و موتور برش خورده ٤ سيلندر در اين كارگاه موجود است. تجهيزات خريداري شده با حمايت ريیس و معاونت پشتيبانی و مدیریت منابع دانشگاه علم و فرهنگ از كشور ايتاليا با برند معروف فیات خريداری شده است.
امید است با تجهیز این کارگاه و تکمیل شدن آخرین حلقه از کارگاه‌های مهندسی مکانیک، شاهد موفقیت های روز افزون دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه علم و فرهنگ باشیم.